Oprez: Zbog olujnog vjetra ograničenja u prometu!

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, u oba smjera. Obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom kroz Gorski kotar (DC3).

Na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te Jadranskoj magistraIi (DC8) između Bakra i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići te na riječkoj obilaznici na mostu Rječina te od čvora Jurdani do GP Rupa.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj. Mogući su odroni zemlje i kamenja duž Jadranske i Ličke magistrale te na cestama u gorju. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Večeras, 01./02.10 od 23 do 5 sati zbog radova kroz tunel Učku vozit će se uz privremenu regulaciju prometa.

Za sav promet zatvorena je županijska cesta Kučiće-Radmanove Mlinice (ŽC6166) zbog odrona, a obilazak je lokalnom cestom Omiš-Svinišće-Kučiće (LC67123).

Zbog radova je do 15. listopada 2015.god. zatvorena državna cesta DC1 od Ličkog Petrovog Sela do Prijeboja za teretna vozila iznad 7,5 tona, a od 7 do 19 sati cesta je zatvorena za sav promet. Obilazak za osobna vozila i teretna vozila do 7,5 tona je: Ličko Petrovo Selo – Grabovac – Prijeboj, kroz NP Plitvička jezera. Za teretna vozila iznad 7,5 tona obilazak je: Ličko Petrovo Selo – Grabovac – Karlovac – Duga Resa – Žuta Lokva – Otočac – Borje i obrnuto.

Do 20. listopada od 8 do 16 sati na državnoj cesti DC1 vozi se jednim trakom između Knina i Sinja u mjestu Kijevo.
Zbog sanacije oštećenog mosta na potoku Hotnja za sav je promet zatvorena državna cesta DC36 Pokupsko-Sisak na dionici Orleković-Stari Farkašić. Obilazak: Stari Farkašić – Žažina- Velika Gorica – Kravarsko – Pokupsko – Stari Farkašić.
Državna cesta DC10 čvor Sveta Helena-Vrbovec-Gradec zatvorena je od čvora Dubrava do spoja s državnom cestom DC28 u Cugovcu (do 15. listopada u 19 sati). Obilazak je kroz Vrbovec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...