Ovog tjedna na Višnjiku vas očekuje bogat program

Ovaj tjedan na Višnjiku čeka nas raznoliki program sportskog i zabavnog karaktera, tako već danas, u srijedu 14. listopada u centralnoj dvorani nastupaju gospodari plesnog podija, najpoznatiji plesni ansambl današnjice – Lord Of The Dance.

Ovog puta predstavit će se zadarskoj publici s novim showom pod imenom Opasne igre, a riječ je o potpuno novoj koreografiji, glazbi, pozornici i kostimima. Novi plesni spektakl u izvedbi ovih plesni virtuoza biti će popraćen i sa hologramskim projekcijama, svjetlosnim efektima, rasplesanim robotima i nastupom akrobata svjetskog glasa. Lord Of The Dance nastupaju večeras u 20.00 sati. Prodaja ulaznica na blagajni ŠC Višnjik od 18 sati.

U petak 16. listopada na rasporedu je 6. kolo ABA lige u kojem domaćin Zadar dočekuje KK Tajfun Šentjur. Utakmica počinje u 21 sat, a biti će otvoreni ulazi B i D. Ulaznice se prodaju u četvrtak od 10 do 18 sati i u petak na dan utakmice, od 10 do 22 sata.

U subotu 17. listopada, u dvorani Krešimira Ćosića zajednički koncert održati će Brkovi, turbofolk-punkrock sastav iz Zagreba i Dječaci, rep grupa iz Splita osnovana 2005. godine koja iz sebe ima tri izdana albuma od kojih je „Drama“ izdan 2008. dobio Zlatnu Kooglu, nagradu za album godine. Brkovi su do sada izdali pet studijskih albuma u kojima su duhovito spojili udaljene žanrove turbofolka i punk rocka. Ulaznice možete kupiti u agenciji Aquarius po cijeni od 50 kuna i na dan koncerta na blagajni ŠC Višnjik. Početak koncerta zakazan je za 21 sat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...