Pola igrača nije došlo pred Cibaliu, trener Butić ne zna gdje su!

Bez sreće. Eto što je NK Zadar posljednjih dana, a moglo bi se reći i od starta ove sezone. Nakon svih problema koji su nastali zbog neplaćenih sudačkih taksi, čovjek bi očekivao da će se neka viša sila smilovati i našim nogometašima podariti barem bod u gostima za koji su se nadljudski izmučili, kumeći i moleći HNS da ih pusti da odigraju ovu utakmicu u Vinkovcima protiv Cibalije.

Činilo se da je bod bio u džepu, jer iako je Mišić zatresao našu mrežu već u 3. minuti iz penala, Vlatko Blažević, momak koji zna svoju igru i posjeduje osjećaj za gol, vratio je Vinkovčanima već u 15. minuti. Kroz cijelu utakmicu Zadar je tako uistinu imao taj bod u džepu, sve do 89. minute kada Tadić nemilosrdno i hladnokrvno ruši sve snove Zadru.

Ipak, momcima koji su za Zadar nastupili u ovoj utakmici se mora skinuti kapa do poda jer su je igrali bez pomoći dobrog dijela stalne i iskusne postave! U izjavi za jedan zadarski portal, Josip Butić, trener našeg kluba, izjavio je kako “ne zna razlog njihovog nedolaska”. Apsurd nad apsurdima, i to u nizu! Što će biti sa Zadrom nakon ovakvih afera i aferica koje se uz njega vežu, zna samo ona viša sila, koja danas nije dodijelila bodove.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...