Seminar za razvoj ruralnog turizma u Benkovcu i Obrovcu

Zadarska županija i Turistička zajednica Zadarske županije organizatori su seminara “Za razvoj ruralnih krajeva”. Seminar se organizira u suradnji s TZ Grada Benkovca, TZ Grada Obrovca te TZ Općine Poličnik.

Tema seminara bit će obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam, a izvodit će ga Klub članova SELO, HF eko etno grupa d.o.o.

Zainteresirani registrirani OPG-ovi, turistička seljačka gospodarstva i poduzetnici u ruralnom turizmu te s njima povezani pojedinci i pravne osobe (jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice, komore, udruge, zadruge, tvrtke, savjetodavna služba…) pozvani su na ovaj seminar koji će se održati u četvrtak, 22. listopada, u Gradskoj knjižnici Benkovac (Šetalište kneza Branimira 46, 23420 Benkovac), odnosno u petak, 23. listopada, u Mićanovim dvorima (Drage bb, Kruševo, 23450 Obrovac)

Sudjelovanje ćete morati prijaviti do 21. listopada slanjem prijavnog obrasca na [email protected] i [email protected] ili fax. 01/2314184, a njega možete preuzeti ovdje.

Seminar je za sve sudionike besplatan, a polaznici će dobiti Uvjerenje o sudjelovanju na seminaru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...