SHZ: “Herbicid je već uništio Vinilplastiku, ista sudbina čeka i ŽUC Zadar!”

Stranka hrvatskog zajedništva (SHZ) osvrnula se na nedavnu Skupštinu Zadarske županije gdje je izneseno kako ŽUC manje novaca troši na košnju trave, budući da se ista tretira herbicidima. Što su na ovu temu imali za reći iz SHZ, pročitajte u njihovom priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti:

Ovih dana na održanoj Skupštini Zadarske županije, županijska vijećnica je navela da je ove godine Županijska uprava za ceste Zadarske županije (ŽUC) u košnju trave uz ceste znatno manje potrošila novca, te da tretiraju travu herbicidima, a predsjednik Županijske skupštine Željko Lončar joj je odgovorio da je herbicid u rukama Ministarstva. Već ranije na kolegiju zadarskog župana Stipe Zrilića čelnici Županijske uprave za ceste Zadarske županije  žalili su se da je sve manje novaca i da bi moglo dovesti do ukidanja ŽUC-a.

Čudno da ŽUC-u Zadar nije dostatan ni kredit od 25 milijuna kuna za herbecid koji je podigao od Privredne banke Zagreb prije nešto više od godinu dana.

Herbicid je već ranije uništio tvornicu Vinilplastika Zadar i Regionalnu veletržnicu Benkovac, a ista sudbina čeka i ŽUC Zadar.

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Podružnica Zadarske županije

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...