SHZ na parlamentarne izbore izlazi u sklopu MOST-a

Stranka hrvatskog zajedništva na parlamentarne će izbore izaći u sklopu MOST-a jer, kako kažu, žele spriječiti rasipanje glasova i propadanje hrvatske zajednice. Njihovo priopćenje za medije prenosimo u cijelosti.

SHZ na parlamentarne izbore izlazi u sklopu MOST-a jer smatramo kako je to najbolji način za sprječavanje rasipanja glasova i način da hrvatski narod izabere najbolje pojedince koji će spriječiti daljnje propadanje hrvatske zajednice. Naši koalicijski partneri NLSP i dr., usuglasili su za udruženje s Most-om, te ćemo zajedništvom pobijediti na ovim parlamentarnim izborima.

Na listi MOST-a je zamjenik predsjednika SHZ-a, Miljenko Marić i to u devetoj izbornoj jedinici.

Mi ćemo ovom listom vratili ljudima samopouzdanje da ne prolaze samo kandidati HDZ-a i SDP-a čije su posljedice u Hrvatskoj  opadanje nataliteta, neobrađena polja, uništenje industrijske proizvodnje, neproglašenje Gospodarskog pojasa RH i destimuliranje Hrvata u emigraciji za povratak u domovinu. Programe po kojima su izabrani nisu ispunili, a već sada imaju iste kandidate i za predstojeće izbore. Hoće i dalje nagrade za neuspjehe i u sljedećem mandatu.

Očekujemo da će hrvatski građani promijeniti dosadašnju praksu glasovanja za “velike” stranke i da će nam dati svoj glas, a time i šansu da pokažemo što znamo i možemo.

Zagreb – Zadar, 27. listopada 2015. godine
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...