Sutra na Forumu prezentacija aktivnog odmora “Zadar Adventure”

Sutra će se, u subotu 24. listopada, na Forumu održati prezentacija aktivnog odmora na zadarskom području naziva “Zadar Adventure”. Od 10 do 13 sati svoju ponudu predstavit će Feral-Tours, Terra Travel, Surfmania, Riva Rafting, Adventure Park Kožino, Buggy Zadar, Hotel Rajna, TZG Nin te Zara Adventure.

Aktivan odmor koncept je koji obuhvaća razne aktivnosti poput ronjenja, jedrenja, surfanja, vožnje quadovima, buggyjima, jahanje, kayaking, rafting, penjanje, free-climbing, big game fishing, ribarenje, biciklizam, paintball, bungee jumping i štošta drugo.

Nakon pozitivnih iskustava i izvrsnog odaziva na prvoj ovakvoj manifestaciji održanoj 9. svibnja 2015. godine, Proizvodni tim Outdoor PPS destinacije Zadar predložio je da se događanje istog tipa ponovi i nakon glavne sezone. Prezentacija se organizira u okviru projekta Hrvatska 365 i namijenjena je građanima grada Zadra, iznajmljivačima te našim gostima i posjetiocima, kako bi se bolje upoznali s ponudom aktivnog turizma na području PPS destinacije Zadar te kako bi istu adekvatno predstavili našim posjetiteljima, kazao je Ante Galić iz TZ Grada Zadra koja organizira ovu prezentaciju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...