ujedno i najveći sajam plovila na moru u Srednjoj Europi

Sutra započinje Biograd Boat Show – najveći sajam plovila u Hrvatskoj

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Sajam u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d. otvara se sutra, 22.  listopada, u profitnom centru Ilirije Marina Kornati te će biti otvoren do nedjelje 25. listopada.

Na svečanom otvorenju koje je predviđeno u 12 sati u zapadnoj Marini Kornati (Hala B), nazočit će ministar turizma Republike Hrvatske Darko Lorencin, zamjenik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zdenko Antešić, potpredsjednik HGK za turizam, trgovinu i financije Josip Zaher i veleposlanica Australije u Republici Hrvatskoj N. E. Susan Cox.

Posebna priznanja u devetnaestoj po redu akciji “Turistički cvijet-Kvaliteta za Hrvatsku”, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, dodijelit će se charter kompanijama, malim, srednjim i velikim marinama, a bit će dodijeljeno i posebno priznanje za doprinos razvoju nautičkog turizma.

Za vrijeme trajanja  manifestacije BBS 17.0 održat će se zanimljive radionice u Ilirijinom profitnom centru Marina Kornati, u prostorima Kapetanskog kluba.

U petak 23. listopada na rasporedu je Prezentacija francuskog tržišta s početkom u 15:15 sati na kojoj će nazočiti direktorica Predstavništva HTZ-a u Francuskoj Danijela Mihalić – Đurica i direktorica predstavništva HTZ-a u Velikoj Britaniji Ivona Grgan.

U 16 sati održat će se radionica pod nazivom Sprječavanje obavljanja neregistrirane djelatnosti u nautičkom turizmu, na kojoj će nazočiti: pomoćnik ministra MPPI  Igor Butorac, načelnica MPP Nina Perko, načelnik MPPI Boško Ercegovac, zamjenik pročelnika Područnog carinskog ureda Split Aldo Zurak i Ivica Radovčić.

Zajednička sjednica Izvršnih odbora HUP-a Podružnice Dalmacije i Udruge nautičkog sektora održat će se u kongresnoj  dvorani Ilirijinog hotela Kornati, 23. listopada s početkom u 12 sati.

PLAN DOGAĐANJA

22.10. Četvrtak

10:00 -14:00 Registriranje za 15-minutni Trial RC Dragon Force 65 za radio – upravljive modele jedrilica –Yacht Club Biograd- ( Hala B)

12:00 Svečano otvorenje Biograd Boat Show-a 17.0 – službeno otvaranje sajma i dodjela nagrada po kategorijama za marine i charter kompanije: akcija „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2015“

13:30 Yacht-Pool program sigurnosti na moru „Saftey at Sea“

14:00-16:00 Probna vožnja za RC Dragon Force 65 radio upravljive modele jedrilica

14:30 – 16:30 Predstavljanje akcijskog plana strategije razvoja nautičkog turizma ministarstva turizma – Kapetanski klub

17:00 – 18:00 – MMK – prezentacija booking sistema za charter agencije- Kapitanski Klub

17:00 Radionica Burze nautike-Brodska baterija –CIAK- (Hala C)

19:00 Otvorena zabava uz snack i Škabelin band – Restoran marine Kornati

23:30 Afterparty: Grand buffet Belvedere.

Cijena ulaznice je 35 kuna, a više informacija možete doznati na stranici www.bbs.com.hr.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar