Sutra započinje Biograd Boat Show – najveći sajam plovila u Hrvatskoj

Sajam u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d. otvara se sutra, 22.  listopada, u profitnom centru Ilirije Marina Kornati te će biti otvoren do nedjelje 25. listopada.

Na svečanom otvorenju koje je predviđeno u 12 sati u zapadnoj Marini Kornati (Hala B), nazočit će ministar turizma Republike Hrvatske Darko Lorencin, zamjenik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zdenko Antešić, potpredsjednik HGK za turizam, trgovinu i financije Josip Zaher i veleposlanica Australije u Republici Hrvatskoj N. E. Susan Cox.

Posebna priznanja u devetnaestoj po redu akciji “Turistički cvijet-Kvaliteta za Hrvatsku”, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, dodijelit će se charter kompanijama, malim, srednjim i velikim marinama, a bit će dodijeljeno i posebno priznanje za doprinos razvoju nautičkog turizma.

Za vrijeme trajanja  manifestacije BBS 17.0 održat će se zanimljive radionice u Ilirijinom profitnom centru Marina Kornati, u prostorima Kapetanskog kluba.

U petak 23. listopada na rasporedu je Prezentacija francuskog tržišta s početkom u 15:15 sati na kojoj će nazočiti direktorica Predstavništva HTZ-a u Francuskoj Danijela Mihalić – Đurica i direktorica predstavništva HTZ-a u Velikoj Britaniji Ivona Grgan.

U 16 sati održat će se radionica pod nazivom Sprječavanje obavljanja neregistrirane djelatnosti u nautičkom turizmu, na kojoj će nazočiti: pomoćnik ministra MPPI  Igor Butorac, načelnica MPP Nina Perko, načelnik MPPI Boško Ercegovac, zamjenik pročelnika Područnog carinskog ureda Split Aldo Zurak i Ivica Radovčić.

Zajednička sjednica Izvršnih odbora HUP-a Podružnice Dalmacije i Udruge nautičkog sektora održat će se u kongresnoj  dvorani Ilirijinog hotela Kornati, 23. listopada s početkom u 12 sati.

PLAN DOGAĐANJA

22.10. Četvrtak

10:00 -14:00 Registriranje za 15-minutni Trial RC Dragon Force 65 za radio – upravljive modele jedrilica –Yacht Club Biograd- ( Hala B)

12:00 Svečano otvorenje Biograd Boat Show-a 17.0 – službeno otvaranje sajma i dodjela nagrada po kategorijama za marine i charter kompanije: akcija „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2015“

13:30 Yacht-Pool program sigurnosti na moru „Saftey at Sea“

14:00-16:00 Probna vožnja za RC Dragon Force 65 radio upravljive modele jedrilica

14:30 – 16:30 Predstavljanje akcijskog plana strategije razvoja nautičkog turizma ministarstva turizma – Kapetanski klub

17:00 – 18:00 – MMK – prezentacija booking sistema za charter agencije- Kapitanski Klub

17:00 Radionica Burze nautike-Brodska baterija –CIAK- (Hala C)

19:00 Otvorena zabava uz snack i Škabelin band – Restoran marine Kornati

23:30 Afterparty: Grand buffet Belvedere.

Cijena ulaznice je 35 kuna, a više informacija možete doznati na stranici www.bbs.com.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...