Cestitka_Uskrs

Za napastovanje četvero djece, Zadraninu 19 mjeseci zatvora

Zadarski beskućnik (48) podrijetlom iz susjedne BiH, više je puta osuđivan zbog seksualnih zločina, a ovaj posljednji u nizu počinio je tek nekoliko mjeseci po izlasku iz zatvora.

Naime, već osuđivanom silovatelju i pedofilu na teret se stavljalo da je listopadu prošle godine napastovao četvero djece u blizini osnovne škole na Voštarnici. Kako stoji u optužnici, spomenuti muškarac prišao je djeci znajući da su mlađa od 15 godina te je zbog zadovoljenja svog spolnog nagona nad njima izvršio bludne radnje. Jednog dječaka je posjeo sebi u krilo, mazio po trbuhu i poljubio u obraz. Jednoj djevojčici je, usprkos njezinom protivljenju pomogao da se popne na stablo tako što ju je uhvatio oko struka, podigao i poljubio u obraz, a potom je jednako postupio prema još dvije djevojčice. Njegovi su postupci kod svo četvero djece izazvali prepast.

Ono što mu se stavljalo na teret, to je sutkinja Iva Lovrin i potvrdila, osudivši ga nakon provedenih dokaznih radnji na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 19 mjeseci zbog počinjenja kaznenog djela spolnog iskorištavanja djece mlađe od 15 godina.

Naime, za svako pojedinačno kazneno djelo 48-godišnjak je dobio po šest mjeseci bezuvjetnog zatvora, što je na kraju preinačeno u jedinstvenu kaznu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...