Željka Šošu zadržala policija zbog maltretiranja i oduzimanja slobode bivšoj ljubavnici!

Nad 59-godišnjakom se vrši kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje djela oduzimanja slobode 32-godišnjakinji, riječi su policijskog glasnogovornika Elisa Žodana.

Suhoparni izvještaj ipak nije otkrio kako je spomenuti 59-godišnjak nitko drugi doli zapovjednik zadarskih vatrogasaca Željko Šoša koji se, kako doznajemo, već puna dva dana nalazi na spomenutom kriminalističkom istraživanju. Tamo je završio nakon što ga je prijavila 32-godišnja M.K. koja je, tvrde neki, bivša ljubavnica zapovjednika JVP-a Zadar. Ona je, kako doznajemo, kod Šoše bila i zaposlena, točnije bila je urednica zadarske inačice “Vatrogasnog vjesnika”, službenog glasila vatrogasaca.

Kako je došlo do toga da je policija morala intervenirati u cijelom slučaju ne znamo pouzdano, ali neslužbeno, razvoj događaja bio je sljedeći: Dugogodišnju vezu Šoše i M.K. nedavno je okončala upravo 32-godišnjakinja nakon čega ju je Šoša, u nemogućnosti da se s time pomiri, počeo maltretirati i opsjedati. Vrhunac ovakvoga razvoja događaja dogodio se kada je 32-godišnjakinja došla kod Šoše na razgovor u njegov ured gdje ju je zapovjednik JVP-a zaključao nakon što je ova htjela izaći.

Bivša urednica zadarskog Vatrogasnog vjesnika prijavila je Željka Šošu policiji u ponedjeljak, nakon čega je on završio na kriminalističkom istraživanju koje i dalje traje.

Dakako, da se ovdje radi o Šošinoj bivšoj ljubavnici su samo nagađanja te je moguće da je cijela pozadina Šošinog privođenja samo produkt nečije bujne mašte pa svakako valja pričekati da ključni akteri ovoga slučaja izađu u javnost sa svojim verzijama priče koje će pojasniti sve nepoznanice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...