15 godina starija žena ga odbila pa ljutit pucao u strop

Jedan se 22-godišnjak iz okolice Zadra fatalno zaljubio u 15 godina stariju ženu, a njegova je nesretna ljubav umalo završila kao pravi horor.

Mladić je postao opčinjen 37-godišnjakinjom čim ju je ove subote ugledao u jednom ugostiteljskom objektu. Predlažući joj ljubavnu romansu, nudio joj je piće kako bi izrazio svoju naklonost, no ona nije prihvatila ponudu. Ne mireći se s odbijanjem, mladić je svoju nesuđenu djevojku slijedio cijelim putem, sve do vrata njezina stana na Bilom brigu.

Kada ga je i tamo ponovno odbila, 22-godišnjak se razbjesnio, ispalio metak u strop stambene zgrade i zatim se udaljio.  Prestravljena žena zgrabila je mobitel i u pomoć pozvala policiju.

Nije trebalo dugo da policija pronađe odbjeglog nasilnika, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja pronašli su i pištolj iz kojeg je pucano, a kojeg je 22-godišnja ilegalno posjedovao.

Mladić je priveden pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a tri kaznene prijave trebale bi ga naučiti da nasilje nije jedan od načina zavođenja i iskazivanja naklonosti. Prijavljen je zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, za prijetnju te za posjedovanje oružja bez dozvole.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...