KUHARICA BY PAŠTA&SVAŠTA

Crne tagliatelle sa svježim kozicama by Pašta&svašta

Agencija ZARAPIX
Tamni način

Pašta&svašta kuharica

Ovotjedni recept iz restorana Pašta&svašta donosi kombinaciju crnih tagliatella u kombinaciji sa svježim kozicama.

Potrebni sastojci

  • 10 dkg svježih očišćenih kozica,
  • 70 dkg domaćih crnih tagliatella,
  • 0,5 dcl bijelog vina,
  • maslinovo ulje,
  • češnjak,
  • sol i papar.

Crne tagliatele s kozicama

Postupak pripreme

  • 1. Na maslinovom ulju popržimo češnjak,
    2. dodamo svježe kozice,
  • 3. dolijemo bijelo vino,
  • 4. kad ishlapi alkohol vina, podlijemo temeljcem,
  • 5. dodamo tagliatelle koje smo prethodno par minuta prokuhali i završimo ih s umakom u tavici,
  • 6. začinimo po potrebi.

Dobar tek, želi vam Pašta&svašta!

Ostavi komentar koristeći Facebook