Dani tehničke ispravnosti vozila donose besplatan tehnički pregled

Hrvatski autoklub u sklopu Dana tehničke ispravnosti vozila pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa poziva sve vozače da pristupe preventivno-sigurnosnoj akciji koja donosi besplatan tehnički pregled vozila.

Za akciju su zaslužni HAK, CVH i stanice za redovni tehnički pregled vozila te će upravo one u razdoblju od 23. do 28. studenog omogućiti besplatni tehnički pregled svim vlasnicima vozila koji se sa svojim vozilima pojave u bilo kojoj stanici za redovni tehnički pregled vozila u Hrvatskoj.

Cilj akcije je upozoriti vozače na važnost tehničke ispravnosti vozila kao ključnog čimbenika cestovne sigurnosti te zato neće biti sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su tehnički neispravna. Njih će se samo savjetovati o načinu otklanjanja neispravnosti i uputiti u ovlašteni servis.

Prvih 15 tisuća vozača koji budu sudjelovali u akciji dobit će na poklon 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila koja je prilagođena uporabi u zimskim uvjetima. 15 tisuća poklon pakiranja tekućine raspoređeno je po svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...