Domoljubna koalicija za Zadar kao centar regije: “Biraj Zadre, volim te!”

Kandidati Domoljubne koalicije za 9. izbornu jedinicu, predvođeni gradonačelnikom Zadra Božidarom Kalmetom građanima Zadra predstavili su pobjednički program “5+ Hrvatska, za budućnost i bolje sutra”.

Samo pobjeda Domoljubne koalicije jamči napredak Zadra i naše županije. Želimo Zadar kao regionalni centar, želimo jake zadarske otoke i jako zaleđe, poručio je zadnjeg dana predizborne kampanje gradonačelnik Zadra i treći na listi Domoljubne koalicije Božidar

Poštovane Zadranke i Zadrani, u nedjelju donosimo odluku koja će odrediti budućnost Zadra, Hrvatske i svih nas. I zato Vas pozivam da izađemo na izbore i zaokružimo listu Hrvatske demokratske zajednice i Domoljubne koalicije, koja će Zadru omogućiti mjesto u Hrvatskoj koje mu pripada, a to je Zadar kao centar regije, generator razvoja i zapošljavanja. Zato za jaki Zadar i jaku Hrvatsku izaberimo listu broj 3, listu HDZ-a i Domoljubne koalicije koja to hoće, zna i može. Zadar je prevrijedan da bi ga žrtvovali još 4 godine, kazao je Kalmeta.

Biraj Zadre volim te, zaključio je Božidar Kalmeta pozvavši sve građane da svoj glas daju upravo Domoljubnoj koaliciji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...