predizborni skup

“Domoljubna” u Škabrnji: “Imamo program i ljude koji će raditi za dobrobit svoga kraja!”

Arhiva, ilustracija
Tamni način

U punoj dvorani osnovne škole u Škabrnji  održan je predizborni skup Domoljubne koalicije i kandidata IX. Izborne jedinice. Stranačkim članovima, prijateljima, simpatizerima i žiteljima Škabrnje obratili su se kandidati Božidar Kalmeta, Josip Bilaver i Ante Župan.

– Domoljubna koalicija ima program za bolju i jaču Hrvatsku. Naš program su ljudi koji žive i živjet će sudbinu svakog ovdje od vas, poručio je 3. na listi, gradonačelnik Zadra, Božidar Kalmeta okupljenim Škabrnjancima.

– Vi Škabrnjanci imate poseban razlog dati glas Domoljubnoj kolaciji na čelu s Hrvatskom demokratskom zajednicom, a taj je da imate priliku vašeg škabrnjskog sina, Josipa Bilavera izabrati u Hrvatski Sabor jer znate da će on voditi računa o mjestu iz kojeg je potekao,  o Ravnim kotarima, otocima, Zadru i Zadarskoj županiji. A koga nam nudi Kukuriku koalcija? Ljude koji nisu iz ovoga kraja, nikad nisu bili ovdje niti će ikada doći, nastavio je.

– Nema niti jedan razlog zbog kojeg bi mi ovdje dali glas Kukuriku koaliciji, sve su uništili što su mogli uništiti, a poseban pik imali su na našu županiju, kazao je kandidat na listi i nacionalni predsjednik mladeži HDZ-a, Škabrnjanac, Josip Bilaver. – Ono što nas je krasilo 90tih je zajedništvo i ono što nas treba krasiti kako bi izašli iz gospodarske krize je opet zajedništvo. Vjerujem da ćemo slaviti u nedjelju, da ćemo imati najbolji rezultat u zemlji i da će Škabrnja biti na čelu, poručio je Josip Bilaver.

– Svjesni smo da kad uđemo u Hrvatski sabor moramo nastaviti služiti svojoj zajednici. Živjeti njezine probleme i uspjehe te ostati čvrsto povezani sa svojim narodom. Naš posao u Saboru bit će usmjeren na razvoj ovoga kraja. Svaki od nas kandidata bit će dužan polagati račune građanima koji su nam dali povjerenje, kazao je okupljenima gradonačelnik Obrovca i kandidat na listi, Ante Župan.

-Dragi prijatelji, imamo povijesnu priliku da budući premijer Hrvatske bude čovjek iz našeg kraja, rođeni Zadranin, Tomislav Karamarko, poručio je okupljenima Božidar Kalmeta i pozvao sve članove, stranačke simpatizere i prijatelje na središnji skup Domoljubne koalicije za IX. Izbornu jedinicu u Jazinama u srijedu, 4. studenog.

– Izađimo na izbore i mijenjajmo ovu nesposobnu i beskorisnu vlast. Birajmo bolje sutra, jaki Zadar, Zadarsku županiju i Hrvatsku, poručili su kandidati.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

1 Comment

Click here to post a comment
  • dragi škabrnjanci i do sada su vas lagali i opet će isti su i oni i sdepe, zato ako želite da vam vaša djeca ostanu u hrvatskoj da za koju godinu žive bolje od vas , onda dajte glas jedinoj opciji
    Živom zidu i Akciji mladih Zadar jer se oni žrtvuju za svakoga nevoljnika kojega banke izbacuju na ulicu iz jedinoga doma. sutra se to može dogoditi vama ili vašoj djeci, zato dajte glasove Živom zidu jer ako dobiju vaše glasove nikada više ne će biti ovoliko nezaposlenih ovoliko nepravde i ovoliko kriminala kojega se ne sankcionira.
    Molimo vas izađite na izbore, jer je vaša teška ratna tragedija zaslužila veće poštovanje, zaslužili ste da vam djeca nornmalno žive i da ne moraju kao sirijci u inozemstvo. vaši su nam glasovi potrebni jer imamo razrađene programe reformi pravosuđa , zdrastvenoga, poreznoga , i monetarnoga tj bankovnoga sustava, a time ćemo iznaći sredstva za izgradnju naše jedine najljepše hrvatske domovine i poslove za sve ljude koji žele pošteno živjeti od svoga rada.

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar