“Domoljubna” u Škabrnji: “Imamo program i ljude koji će raditi za dobrobit svoga kraja!”

U punoj dvorani osnovne škole u Škabrnji  održan je predizborni skup Domoljubne koalicije i kandidata IX. Izborne jedinice. Stranačkim članovima, prijateljima, simpatizerima i žiteljima Škabrnje obratili su se kandidati Božidar Kalmeta, Josip Bilaver i Ante Župan.

– Domoljubna koalicija ima program za bolju i jaču Hrvatsku. Naš program su ljudi koji žive i živjet će sudbinu svakog ovdje od vas, poručio je 3. na listi, gradonačelnik Zadra, Božidar Kalmeta okupljenim Škabrnjancima.

– Vi Škabrnjanci imate poseban razlog dati glas Domoljubnoj kolaciji na čelu s Hrvatskom demokratskom zajednicom, a taj je da imate priliku vašeg škabrnjskog sina, Josipa Bilavera izabrati u Hrvatski Sabor jer znate da će on voditi računa o mjestu iz kojeg je potekao,  o Ravnim kotarima, otocima, Zadru i Zadarskoj županiji. A koga nam nudi Kukuriku koalcija? Ljude koji nisu iz ovoga kraja, nikad nisu bili ovdje niti će ikada doći, nastavio je.

– Nema niti jedan razlog zbog kojeg bi mi ovdje dali glas Kukuriku koaliciji, sve su uništili što su mogli uništiti, a poseban pik imali su na našu županiju, kazao je kandidat na listi i nacionalni predsjednik mladeži HDZ-a, Škabrnjanac, Josip Bilaver. – Ono što nas je krasilo 90tih je zajedništvo i ono što nas treba krasiti kako bi izašli iz gospodarske krize je opet zajedništvo. Vjerujem da ćemo slaviti u nedjelju, da ćemo imati najbolji rezultat u zemlji i da će Škabrnja biti na čelu, poručio je Josip Bilaver.

– Svjesni smo da kad uđemo u Hrvatski sabor moramo nastaviti služiti svojoj zajednici. Živjeti njezine probleme i uspjehe te ostati čvrsto povezani sa svojim narodom. Naš posao u Saboru bit će usmjeren na razvoj ovoga kraja. Svaki od nas kandidata bit će dužan polagati račune građanima koji su nam dali povjerenje, kazao je okupljenima gradonačelnik Obrovca i kandidat na listi, Ante Župan.

-Dragi prijatelji, imamo povijesnu priliku da budući premijer Hrvatske bude čovjek iz našeg kraja, rođeni Zadranin, Tomislav Karamarko, poručio je okupljenima Božidar Kalmeta i pozvao sve članove, stranačke simpatizere i prijatelje na središnji skup Domoljubne koalicije za IX. Izbornu jedinicu u Jazinama u srijedu, 4. studenog.

– Izađimo na izbore i mijenjajmo ovu nesposobnu i beskorisnu vlast. Birajmo bolje sutra, jaki Zadar, Zadarsku županiju i Hrvatsku, poručili su kandidati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...