Grad Zadar objavio natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

Grad Zadar objavio je Natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na području Grada Zadra za 2015. Ovim Natječajem omogućeno je vlasnicima i suvlasnicima postojećih obiteljskih kuća na području Grada Zadra sufinanciranje različitih mjera energetske učinkovitosti čija provedba uvelike utječe na smanjenje troškova za energente uz povećanje ukupne kvalitete života.

Natječajem se sufinancira nabava i ugradnja solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i/ili grijanje, povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice, zamjena stolarije vanjske ovojnice te nabava i ugradnja kotla na drvnu biomasu.

Građani će tijekom sljedećih 60 dana moći podnijeti prijavu Gradu Zadru za sufinanciranje jedne, više ili sve od navedenih mjera i tako ostvariti bespovratna sredstva u iznosu do 40% po pojedinoj mjeri.

Prijavni obrazac može se preuzeti s Internet stranica Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra, a uz prijavni obrazac, dodatna pojašnjenja mogu se dobiti osobno u prostorijama Grada Zadra na lokaciji Brne Krnarutića 13/2, soba 20 i 21, na e-mail: [email protected]   ili telefonski  na: 023/208-043 i  023/208-054.

Rok za predaju prijave s potrebnom dokumentacijom je 11. siječnja 2016. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...