“Hakl showu” na Forumu pridružuju se i košarkaši KK Zadra!

Najpoznatiji košarkaški grad u Hrvatskoj ovog će se vikenda vratiti svojoj najvećoj ljubavi. Riječ je o pravoj sportskoj poslastici  – Hakl showu, uz kojeg će svi ljubitelji basketa imati priliku spojiti ugodno s korisnim. Odvažni Zadrani i Zadranke ove će subote na zadarskom Forumu od 10 do 13 sati moći zaigrati hakl i driblati do mnogobrojnih popusta u povodu otvorenja prve trgovine sportske opreme Dechatlon u Zadru, a od 11 sati pridružit će im se i košarkaši košarkaškog kluba Zadar koji će pokazati i poneke košarkaške trikove.

Sve je to uvod u otvorenje trećeg hrvatskog Decathlona, koji nakon Zagreba i Rijeke otvara svoja vrata u Zadru u subotu, 5. prosinca u 9 sati, na adresi Ulica Bleiburških žrtava 17. Posjetitelji će u vikendu otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend avanturi te se i sami okušati u raznim atraktivnim sportovima kao što su sportsko penjanje, nogomet, joga, biciklizam, boks, streljaštvo i drugi.

Sama trgovina prostirat će se na 1900 m2, što je jednako veličini gotovo 5 košarkaških igrališta te s vrhunskom sportskom opremom za više od 70 sportova pod jednim krovom bit će najveća trgovina sportske opreme na području Zadarske županije.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...