Hrvatski vaterpolski savez i Udruga za Down sindrom pozivaju vas na nezaboravno druženje!

Tradicionalna Noć hrvatskog vaterpola u organizaciji Hrvatskog vaterpolskog saveza ove se godine održava u zadarskom Falkensteiner Club Funimation Borik hotelu u subotu, 5. prosinca, s početkom u 20:30 sati. Najbolji trenuci hrvatskog vaterpola u protekloj godini ove će godine biti posebno emotivni, a Savez u suradnji s Udrugom za Down sindrom Zadarske županije poziva vas na nezaboravnu Večeru s porukom.

– Iznimno nam je drago da smo zajedno s projektom Večera s porukom te Hrvatskim vaterpolskim savezom u mogućnosti pozvati vas na ovo jedinstveno druženje. Sredstva prikupljena na ovom događaju bit će upotrebljena za uređivanje i opremanje prostorija Udruge!, izjavila je Suzana Periša, predsjednica Udruge za Down sindrom Zadarske županije.

Gosti ove humanitarne večeri imat će priliku upoznati najbolje hrvatske i svjetske vaterpoliste. Prisustvovat će dodjeli godišnjih nagrada HVS-a te prvi vidjeti što nam vaterpolisti pripremaju u olimpijskoj 2016. godini, u kojoj brane zlato iz Londona.

– Sretni smo što zajedničkim snagama možemo pomoći Udruzi za Down sindrom. Nedavno je Hrvatska vaterpolska reprezentacija pred prepunim bazenom na Višnjiku pobijedila Rusiju. Idućeg vikenda finalisti u Zadru igraju Finalni turnir Kupa Hrvatske. Ovo je idealna prilika da nam se svi pridružite na našoj tradicionalnoj večeri te da na taj način zajedno osiguramo bolje sutra djeci s Down sindromom – štićenicima Udruge!, rekao je dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić.

Ulaznice za Večeru s porukom – Noć hrvatskog vaterpola mogu se kupiti na www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria po cijeni od 300 kuna.

U lipnju 2007. roditelji djece s Down sindromom osnovali su Udrugu kojom nastoje organizirano pomoći djeci u razvoju, usvajanju raznih znanja i vještina te njihovoj što boljoj integraciji u društvo. Cilj Udruge je također senzibilizacija društvene zajednice prema osobama s Down sindromom, unapređivanje zdravstvene i psiho-socijalne skrbi, obrazovanja, zapošljavanja i uključivanja tih osoba u društvenu zajednicu te poticanja znanstvenih i drugih istraživanja vezanih za Down sindrom. Udruga posebno skrbi o djeci i mladima s Down sindromom radi poboljšanja njihovog statusa; broji oko 100 članova i članica je Hrvatske zajednice za Down sindrom.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...