ČINJENICE DOKAZUJU

I 11. smo mjesec uzastopce najčitaniji!

Arhiva, ilustracija

Unatoč pojavi nekih novih portala, blogova i sličnih publikacija (ne registriranih, dakako) na internetskom tržištu Zadra i okolice, naš portal, Antena Zadar, i jedanaesti je mjesec uzastopce – najčitaniji. I to ne samo u lokalnim (gradskim i županijskim) okvirima već i u cijeloj Dalmaciji.

Tijekom listopada naš portal pročitalo je 171.402 čitatelja u čak 107 zemalja, od kojih je najzastupljenija, dakako, Hrvatska. U stopu je prate Njemačka, Bosna i Hercegovina, SAD, Srbija, Slovenija pa sve do, primjerice, San Marina, Senegala ili Islanda.

Osim uvjerljive premoći nad drugim internetskim medijima u Dalmaciji, Antena Zadar zadržala je i visoku ocjenu korespondencije s čitateljima i korisnicima Facebooka gdje brojimo više od 36 tisuća “lajkova”.

U posljednjim tjednima ni popularnost na Instagramu nije zanemariva. Osim izvrsne korespondencije s korisnicima i ove društvene mreže, pred koji dan zabilježili smo prvu tisuću pratitelja.

Čitanost je rezultat napora kojeg svakodnevno ulažemo u redakciji, stvarajući zanimljiviji i drugačiji sadržaj od ostalih konkurenata. Na portalu, uz svakodnevne vijesti, odnedavno možete pronaći i zanimljive crtice iz povijesti – kako Zadra i okolice tako i općenito. Za one, pak, koji traže razbibrigu svakodnevno stvaramo laganije teme, kazala je zamjenica glavnog urednika Selma Subotić.

Zahvaljujući upravo čitateljima nastavljamo uvjerljivo zadržavati prvo mjesto najčitanijih regionalnih portala, a vjerujemo kako ćemo i krajem studenog zabilježiti čitavu godinu uvjerljive premoći po broju čitatelja.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar