I 11. smo mjesec uzastopce najčitaniji!

Unatoč pojavi nekih novih portala, blogova i sličnih publikacija (ne registriranih, dakako) na internetskom tržištu Zadra i okolice, naš portal, Antena Zadar, i jedanaesti je mjesec uzastopce – najčitaniji. I to ne samo u lokalnim (gradskim i županijskim) okvirima već i u cijeloj Dalmaciji.

Tijekom listopada naš portal pročitalo je 171.402 čitatelja u čak 107 zemalja, od kojih je najzastupljenija, dakako, Hrvatska. U stopu je prate Njemačka, Bosna i Hercegovina, SAD, Srbija, Slovenija pa sve do, primjerice, San Marina, Senegala ili Islanda.

Osim uvjerljive premoći nad drugim internetskim medijima u Dalmaciji, Antena Zadar zadržala je i visoku ocjenu korespondencije s čitateljima i korisnicima Facebooka gdje brojimo više od 36 tisuća “lajkova”.

U posljednjim tjednima ni popularnost na Instagramu nije zanemariva. Osim izvrsne korespondencije s korisnicima i ove društvene mreže, pred koji dan zabilježili smo prvu tisuću pratitelja.

Čitanost je rezultat napora kojeg svakodnevno ulažemo u redakciji, stvarajući zanimljiviji i drugačiji sadržaj od ostalih konkurenata. Na portalu, uz svakodnevne vijesti, odnedavno možete pronaći i zanimljive crtice iz povijesti – kako Zadra i okolice tako i općenito. Za one, pak, koji traže razbibrigu svakodnevno stvaramo laganije teme, kazala je zamjenica glavnog urednika Selma Subotić.

Zahvaljujući upravo čitateljima nastavljamo uvjerljivo zadržavati prvo mjesto najčitanijih regionalnih portala, a vjerujemo kako ćemo i krajem studenog zabilježiti čitavu godinu uvjerljive premoći po broju čitatelja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...