I Stipu Zrilića je zanimalo kakav je osjećaj kad se auto prevrne

Tijekom ovog tjedna, u Biogradu , Benkovcu i Zadru, okviru rada Vijeća za prevenciju kriminaliteta na području Zadarske županije, a u suradnji s Hrvatskim autoklubom, održane su prezentacije simulatora prevrtanja i sudara, kojom se svim sadašnjim i budućim vozačima i putnicima u vozilima želi skrenuti pozornost na korisnost uporabe sigurnosnih pojaseva.

Župan Zrilić u simulatoru prevrtanja

Prezentacije su provedene u središtu Biograda i Benkovca te ispred srednjih škola u Zadru, a osim učenika srednjih škola te zainteresiranih građana u Zadru su se uključili i predsjednik Vijeća za prevenciju župan Stipe Zrilić i podpredsjednik Vijeća načelnik Policijske uprave zadarske Neven Paškalin te u Biogradu dogradonačelnik Marijan Stopfer.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...