Javna rasprava o Prostornom planu uređenja Zadra od 25. studenog

Grad Zadar pozvao je sve zainteresirane da u periodu od 25. studenog do 2. prosinca u prizemlju zgrade Gradske uprave (Narodni trg 1) svakog radnog dana od 9 do 14 sati dođu i pogledaju prijedlog III Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Zadra.

Njegovo će se izlaganje održati 1. prosinca u 10 sati u Velikoj vijećnici, a za cijelo vrijeme javnog uvida grafički i tekstualni prikaz prijedloga bit će postavljen na Internet stranici Grada Zadra.

Po završetku javnog uvida zainteresirana javnost pismenim će putem moći poslati svoja očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe do 4. prosinca u 15 sati u omotnici s naznakom Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo, Narodni trg 1, Zadar.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...