Kalmeta: “Most nema nikakvog razloga surađivati sa SDP-om”

Član Predsjedništva HDZ-a Božidar Kalmeta izjavio je u srijedu da Most nema nikakvog razloga surađivati sa SDP-om jer, i Most kao i HDZ-ova Domoljubna koalicija žele reforme, dok je SDP u protekle četiri godine pokazao da nije za njih.

– Most nema nikakvog razloga surađivati sa SDP-om jer Most želi reforme, svi želimo reforme, a SDP je u proteklih četiri godine pokazao da nije za reforme i da nije za ništa, izjavio je Kalmeta novinarima prije početka sjednice Predsjedništva HDZ-a na kojoj će se odlučiti o strategiji današnjih pregovora s Mostom.

Komentirajući rezultate izbora rekao je da je zadovoljan, naglasivši kako je najvažnije da je HDZ-ova Domoljubna koalicija pobijedila SDP, i nesposobnu Milanovićevu vladu.

– Pobijedili smo nesposobnu vladu koja je do sada vladala i nije napravila ništa i koja je sve upropastila. Dobro je da je otišla, kazao je Kalmeta.

Naveo je da se na izborima dobila i treća opcija, Most, te da je HDZ uvijek pokazivao širinu, podsjetivši kako su na izbore izašli s osam stranaka u Domoljubnoj koaliciji.

Negirao je novinarsko nagađanje da je zbog rezultata izbora u stranci ugrožen položaj predsjednika Tomislava Karamarka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...