Konj imena Zadar pobijedio na utrci u Venezueli!

Konj koji ponosno nosi ime “Zadar” pobijedio je jučer na konjičkoj utrci održanoj u Venezueli na hipodromu “Hipódromo de Santa Rita” kojega Venecuelanci od milja zovu “Nacionalna staza”.

Pobjeda Zadra obradovala je brojne kladioničare koji su novac stavili upravo na tog konja, budući da je u kladionicama za tu utrku označen kao “El Datazo”, odnosno kao konj čija pobjeda nije sasvim neizvjesna, ali je iskreno bio daleko od favorita za pobjedu. Zbog toga je koeficijent bio iznimno povoljan te se stavljanje novca na pobjedu Zadra brojnima itekako isplatilo.

Konj Zadar, hipodrom, konjička utrka

U konjički sport ne razumijemo se previše, ali po reakcijama brojnih ljubitelja sporta na Twitteru može se zaključiti kako se ovakve pobjede ne događaju često.

I za kraj malo statistike, koja nama nema previše smisla, ali ju prenosimo za one koji će ju znati pročitati:

ZADAR (4) Bs. 48,36. Pizarra: 4-6-3-2-1. Ret: 8. Tiempo: 95”3.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...