Krav Maga organizira besplatan seminar samoobrane

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se odlukom Ujedinjenih naroda obilježava 25. studenog., Krav Maga Zadar organizira ovoga vikenda besplatni seminar za sve zainteresirane žene.

Seminar  će se  održati u subotu 28.11.2015. od 15:00 do 17:00 sati u  dvorani Krav Maga  Zadar (Domovinskog rata 7), a voditi će ga licencirani instruktori organizacije Krav Maga Hrvatska.

Na seminaru će biti obrađene specifične tehnike i taktička postupanja specifična za žene, uz naglasak na prevencije i izbjegavanje, učinkovito suzbijanje i eliminiranje nasilnih napada i neugodnih i opasnih situacija.

Na seminaru mogu sudjelovati  sve žene, bez obzira na dob, tjelesnu spremu ili predznanje.

– Pozivamo vas na ovaj besplatan tečaj na kojem ćete uz određene tehnike samoobrane, naučiti podići i svoje samopouzdanje te naučeno kasnije i prenijeti na svoje sestre, prijateljice, kolegice, kćeri, majke, sve one koje su odlučile ne biti žrtve nasilja, pozivaju organizatori.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi na mail adresu; zadar@krav-maga.hr ili u inbox facebook stranice Kravmaga centra Zadar.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...