Libretići najavljeni na Dječjoj televiziji!

Libretići su snimali spot za potrebe Dječje televizije, o čemu smo već pisali, a mlade glazbene nade sada su i službeno predstavljene na službenoj web stranici spomenute televizije.

– Uskoro nam se pridružuje još jedan dječji zbor! Naša ekipa prošli tjedan uputila se u Zadar kako bi snimila spot za pjesmu “Prva ljubav to je” zadarskih Libretića. Spot je snimljen na zadarskim lokacijama. Pratite naš program i upoznajte dječji zbor Libretiće, najavili su iz Dječje televizije.

Libretići su sa svojim prvim singlom sada i službeno ambiciozno krenuli u osvajanje regionalne top liste Dječje televizije.

Ova su talentirana dječica inače tijekom aktualne stvaralačke godine već ostvarila tri velika nastupa: na 2. Dječjem sajmu, zatim na koncertu “Raspjevani klaustar” u Crkvi sv. Franje gdje se sakupljala svaka moguća vrsta pomoći za buduću opskrbu socijalne samoposluge, a svojim su nastupom uveličali i vjenčanje svojih voditelja Dinka i Ivane.

Niz uspjeha nastavio se realizacijom spota autorske skladbe pod nazivom “Prva ljubav to je” za koju tekst i glazbu potpisuje njihova voditeljica Ivana, dok se aranžmanskog dijela prihvatio Renato Babić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...