Lopov u “berbi” maslina

“Domaći” lopovi su, u što smo se imali bezbroj prilika uvjeriti, ponekad kreativni, ponekad malo manje kreativni, ali uvijek pragmatični.

Jedan je kradljivac tako odlučio preskočiti čitav “ciklus” mukotrpnog rada u polju te se okoristio tuđim trudom. Ovaj je nepoznati počinitelj, naime, tijekom proteklog vikenda u Biljanima Gornjim iz maslinika u vlasništvu 57-godišnjaka, pobrao i otuđio masline vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Zadarski se lopov držao “standarda” pa je u  četvrtak na Liburnskoj obali u Zadru otuđio bicikl u vlasništvu 33-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Nadalje, u noći sa srijede na četvrtak, u Ulici Tadije Smičiklasa u Zadru, nepoznati je počinitelj iz konobe u vlasništvu 50-godišnjaka otuđio alat vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U noći sa srijede na četvrtak, na Putu Bokanjca u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U proteklih mjesec dana, u Ulici Matice dalmatinske u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 26-godišnjaka te otuđio televizor, kasu i alkoholno piće ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...