McDonald’s otvara do Božića

McDonald’s i Billa, koji će se nalaziti u već sada prenamijenjenoj zgradi zadarskog kolodvora, otvaraju svoja vrata do Božića! Ove vijesti potvrdio je Hrvoje Krečić iz tvrtke “Mazne Holdings” koja je na rok od 20 godina zakupila zgradu u kojoj će se sada po prvi puta u Zadru naći restoran najpopularnijeg svjetskog lanca brze prehrane.

McDonald’s i Billa već su opremili svoj prostor većinom opreme, a krajem studenog očekuje ih tehnički pregled koji bi omogućio da već u prosincu zgrada bude otvorena novoj sorti posjetitelja – onima koji preferiraju putovanja u specifične gastronomske užitke, a ne u, recimo, Knin.

Trenutno su u tijeku već uznapredovali radovi na parkingu koji do sada nije bio adekvatan za potrebe novih vlasnika centralne kolodvorske zgrade, a oni bi također trebali biti gotovi u prosincu.

Čini se da ćemo nakon svih odgoda koje su nastale iz raznoraznih problema napokon dočekati nešto novo u ovome gradu te ćemo u svoje profinjene kljunove uz česti pizza cut moći ubaciti i pokoji “bigmek”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...