Noć kazališta u Kazalištu lutaka Zadar

Sljedeće subote, 21. 11. 2015.  Kazalište lutaka Zadar sudjelovat će u Europskoj noći kazališta. Radi se o manifestaciji koja se obilježava diljem Europe, a Kazalište lutaka sudjeluje od samog početka, ove godine sedmi put za redom.

Na programu će se naći  dvije predstave,  između  dvije  predstave od 17:30 do 19 sati najmlađi posjetitelji  imati će priliku podružiti se sa Zadarskim  glumcima i njihovim lutkama uz  prigodnu tortu i sokiće sponzora Maraske d.d.

U 17 sati na daskama velike  dvorane  igrati će predstava “Bajke nisu krive” polaznika  dramsko lutkarske radionice Donatolina 1 pod vodstvom glumica Vjere Vidov i Gabrijele Meštrović Maštruko. “Bajke nisu krive” je predstava koju je napisala Maja Katić u suradnji  sa Zrinkom Kušević. Ovo je treća predstava Donatoline 1, a govori o važnosti čitanja knjiga (bajki) i načinu kako ih približiti djeci.

U 19 sati Noć kazališta će se nastaviti  predstavom “Zvjezdica” posebno prigodna zanajmlađu  publiku,  uzrast  od 3+.

Priča  je to o maloj zvijezdi koja silno želi učiniti nešto veliko u svom životu. Ne znajući koliko je njezino postojanje važno, spušta se s neba na zemlju u potrazi za odgovorima. Na svom putu susreće žabu, medvjedića, vuka i ježića. Družeći se i razgovarajući s njima na kraju shvati da je njezina važnost na nebu velika; ona osvjetljava put svim životinjama u šumi.

Režija: Ljudmila Fedorova

Glume: Irena Bausović, Sanja Zalović, Gabrijela Meštrović-Maštruko, Josip Mihatov, Juraj Aras, Dragan Veselić

Cijena ulaznica:

Sve  predstave – 10,00 kn

– Ovim putem pozivamo sve posjetitelje   da u što većem broju posjete Kazalište lutaka i uživaju u bogatoj ponudi tijekom kazališne večeri, kažu iz Kazališta lutaka Zadar.

Subota, 21.11.2015.

17:00 sati

“BAJKE NISU KRIVE”

Polaznici dramsko lutkarske radionice

DONATOLINA 1

Voditeljice: Gabrijela Meštrović Maštruko  i Vjera Vidov

19:00 sati

“ZVJEZDICA”

Za uzrast 3+

Režija: Ljudmila Fedorova

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...