Nutricionistica Anita Šupe večeras u Gradskoj knjižnici Zadar

Večeras u 18 sati u Gradskoj knjižnici Zadar građani će imati priliku nazočiti predstavljanju knjige Anite Šupe “Istine i laži o hrani”. Posjetitelji će moći po sniženoj cijeni kupiti ovu knjigu, ali i “Prvu hrvatsku LCHF kuharicu” iste autorice.

“Istine i laži o hrani” je knjiga koja je u našim krajevima pokrenula prehrambenu revoluciju za povratak prirodnoj izvornoj prehrani. Ovo je jedina knjiga na hrvatskom jeziku koja na cjelovit i jasan način opisuje najveće probleme moderne prehrane, otkriva uzroke epidemije debljine i kroničnih bolesti, argumentirano se obračunava s ustaljenim predrasudama i pogrešnim uvjerenjima o prehrani, te nudi jednostavna i konkretna rješenja za regulaciju tjelesne težine i poboljšanje zdravlja.

Anita Šupe je nutricionistkinja iz Šibenika, diplomirala na Geteborškom sveučilištu u Švedskoj gdje je živjela 10 godina. Sa svojim popularnim knjigama i blogom, kao i neumornim gostovanjima, predavanjima i promocijama, u našim je krajevima uspjela pokrenuti pravu malu prehrambenu revoluciju, promovirajući izvornu Paleo – LCHF prehranu. 2013. godine se s obitelji iz Švedske vraća u rodni Šibenik gdje osniva izdavačku kuću “Tragom”, kroz koju djeluje kao autor, edukator i izdavač.

Ulaz je slobodan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...