u znak solidarnosti s hrvatskim umirovljenicima i starijim osobama

Peticija – glasam protiv siromaštva starijih osoba!

Ivan Katalinić
Tamni način

Sindikat umirovljenika Hrvatske pokrenuo je potpisivanje peticije protiv siromašenja starijih osoba, s transparentnim zahtjevima koji će se uputiti budućoj Vladi RH, koja god to bila. Savez samostalnih sindikata Hrvatske službeno je dao potporu akciji potpisivanja Peticije protiv siromaštva starijih osoba, koju organizira SUH, ističu u svojem priopćenju pravni zastupnik SSSH Vedran Uranija i predsjednik podružnice Sindikata umirovljenika Hrvatske Zadarske županije, Mihael Hrašćanec.

– Sugeriramo svim članovima i sindikalnim povjerenicima Sindikata udruženih u Savez samostalnih sindikata Hrvatske i drugim građanima, da Peticiju mogu potpisati svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) u Uredu SSSH Zadarske županije, C. F. Bianchija 2 (zgrada Doma sindikata preko puta Pomorske policije i Jadrolinije), navode Uranija i Hrašćanec.

Peticija se može potpisati i na web stranici Sindikata umirovljenika Hrvatske: http://www.suh.hr/.

Kako se ističe u priopćenju, peticija se potpisuje u znak solidarnosti s hrvatskim umirovljenicima i starijim osobama, a u njoj se posebno apostrofiraju slijedeći zahtjevi:

1.      izgradimo zid protiv siromaštva starijih osoba

2.      poboljšajmo model usklađivanja mirovina i

3.      unaprijedimo zaštitu i participaciju umirovljenika.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

 

Možda ste propustili pročitati