Provaljivali u kuće i trgovine

Kradljivci punom parom nastavljaju svoje “operacije” po Zadru. Popis krađi koje je policija evidentirala tijekom proteklog vikenda donosimo ovdje:

Tijekom proteklog vikenda, u Pridrazi, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 59-godišnjaka te otuđio alkoholno piće vrijedno nekoliko stotina kuna.

Tijekom proteklog vikenda, u Ulici Bože Peričića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete i druge artikle ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U petak, na Šetalištu kneza Branimira u Benkovcu, nepoznati je počinitelj provalio ugostiteljski objekt u vlasništvu 29-godišnjaka te otuđio novac i alkoholno piće ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

 

Jučer, u trgovini, u Ulici Petra Skoka u Zadru, nepoznati je počinitelj  otuđio nekoliko stotina kuna u vlasništvu 53-godišnjakinje.

Jučer, u Ulici Jakše Čedomila Čuke u Zadru, nepoznati je počinitelj na terasi ugostiteljskog objekta otuđio mobitel u vlasništvu 17-godišnjaka  vrijedan nekoliko tisuću kuna.

Protiv svih nepoznatih počinitelja počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...