Rat plakatima: HDZ-ovci prekrili gotovo sve plakate drugih stranaka

Predizborna kampanja na svom je koncu ili vrhuncu, kako već tko gleda. Naime, posljednje trenutke pred predizbornu šutnju HDZ-ovci su iskoristili kako bi na sve moguće načine doprijeli do glasača, što samo po sebi ne bi bio problem da pritom ne provode svojevrsnu legalnu “cenzuru” drugih političkih opcija. Svoje plakate polijepili su preko plakata drugih stranaka i nezavisnih lista, ne mareći što je iste netko platio te da u konačnici manje stranke raspolažu skromnijim budžetima.

Zdenko Sarađen, predstavnik Mosta u IX. izbornoj jedinici, ostao je tako jutros neugodno zatečen shvativši kako je HDZ prekrio većinu njihovih plakata, ali i plakata drugih stranaka. Fotografija koju vidite uslikana je u blizini Vatrogasnog doma, no kako saznajemo, situacija je slična po cijelom gradu.

– Nemaju dostojanstva, ali ni respekta prema drugima. Ne shvaćaju da je te plakate netko platio, rekao nam je Sarađen, zgrožen takvim ponašanjem HDZ-ovaca.

Mjesta za sve plakate ima, HDZ ih je samo trebao drugačije razmjestiti. Ovako, nažalost, ostavljaju dojam nepoštene i bespoštedne borbe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...