Skupina građana 16+ poručila Domoljubnoj koaliciji: “Stop cajkama u Jazinama!”

Nakon niza transparenata kojima upozoravaju na probleme u Zadru, grupa građana 16+ jučer je postavila još jedan – i to kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog ponašanja pojedinih članova Domoljubne koalicije.

– Stop cajkama u Jazinama! “Domoljubna.hr”, piše na na transparentu koji je sinoć postavljen na ogradi kod parkirališta na “Đilu”, tik pred početak središnjeg predizbornog skupa Domoljubne koalicije koji se odvijao upravo u Jazinama.

Transparent protiv cajki, šesnaest plus

– Dok se busaju o prsa tko je veći Hrvat i “domoljub” u međuvremenu iskorištavaju svaki trenutak da zaigraju bokovima na iste one taktove zbog kojih druge prozivaju! Građani to nisu zaslužili, a bome ni hram košarke, naša Sveta dvorana Jazine! GODINE PROLAZE, USPOMENA OSTAJE! STOP CAJKAMA U JAZINAMA!, jasno poručuju iz grupe građana 16+, referirajući se na video zapis koji prikazuje HDZ-ove kandidate Božidara Kalmetu i Josipu Rimac kako se zabavljaju uz taktove cajki.

Video možete pogledati ovdje:

Iako su iz Grada službeno priopćili da je Kalmeta usnimljen na proslavi koju je u Zadru organizirala bošnjačka nacionalna manjina, građane ne zanima gdje je i kojim povodom zaplesao na cajke, već činjenica da to uistinu i jest napravio.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...