Tijekom vikenda čitav niz krađi

Tijekom vikenda se u Zadru i zadarskoj okolici dogodio čitav niz provala i krađi, a iz policijskog priopćenja za medije prenosimo vam gdje su sve lopovi “operirali”:

U noći s četvrtka na petak, u Paljuvu, nepoznati je počinitelj provalio u rezervoar radnog stroja u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio gorivo vrijedno nekoliko tisuća kuna.

U noći s četvrtka na petak, u Zatonu Obrovačkom, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 80-godišnjaka te otuđio alat i pršute  ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U protekla dva dana, u Petrčanima i Pakoštanima, nepoznati su počinitelji provalili u benzinske postaje u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U protekla dva mjeseca, u Karinu Gornjem, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 56-godišnjaka te otuđio glazbenu liniju i sat ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U noći s četvrtka na petak, u Neviđanima, nepoznati je počinitelj provalio u kamp-kućicu u vlasništvu 51-godišnjakinje te otuđio klima uređaj i sjedalice  ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U petak, u Molatskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 60-godišnjakinje otuđio zlatninu i novac.

U petak, u Neviđanima, nepoznati je počinitelj na zemljištu u vlasništvu 58-godišnjaka, posjekao i otuđio smilje vrijedno nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog tjedna, u Perivoju Vladimira Nazora u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio dio bicikla u vlasništvu 49-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer, na Liburnskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz novčanika  u vlasništvu 20-godišnjaka, otuđio nekoliko stotina kuna.

Tijekom proteklog tjedna, u ugostiteljskom objektu u Starigradu i iz automobila na Poljani Plankit u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili mobitele u vlasništvu 33-godišnjakinje i 55-godišnjaka vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...