U sklopu projekta Škola PUNa mogućnosti

U Arbanasima završena edukacija pomoćnika u nastavi

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Jučer je u ogranku Arbanasi Gradske knjižnice Zadar u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Zadar završila četverodnevna edukacija pomoćnika u nastavi nakon koje su polaznicima dodijeljena uvjerenja o završenom programu.

Edukacija pomoćnika organizirana je u sklopu projekta Škola PUNa mogućnosti kojoj je cilj nakon dvadesetsatnog programa stvoriti sposobne pomoćnike u nastavi koji bi radili s učenicima s teškoćama integriranim u redovite i posebne odgojno-obrazovne ustanove.

Projekt Škola PUNa mogućnosti financira se iz Europskog socijalnog fonda s iznosom od 2.339.152,86 kuna dok je ukupna vrijednost projekta 2.665.725,40 kuna, s tim da realizaciju projekta kao nositelj provodi Grad Zadar u partnerstvu s devet osnovnih škola kojima je osnivač: OŠ Stanovi, OŠ Bartula Kašića, OŠ Zadarski otoci, OŠ Krune Krstića, OŠ Šime Budinića, OŠ Šimuna Kožičića Benje, OŠ Petra Preradovića, OŠ Smiljeva i OŠ Voštarnica.

U okviru projekta osigurano je 60 pomoćnika u nastavi koji su s radom započeli prvog dana nastave, a provedba projekta traje još od 17. kolovoza 2015. te će trajati do 16. kolovoza sljedeće godine.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar