Udruga zadarskih ugostitelja organizira tečaj za zvanje “sommelijer”

Udruga zadarskih ugostitelja sutra kreće s tečajem za zvanje sommelijer koji će poduprijeti važni sponzori, a nazočit će mu i istaknute individue ugostiteljskoga svijeta Hrvatske. Predsjednik udruge Erik Pavin poslao je sljedeće priopćenje povodom organiziranja tečaja:

Udruga Zadarskih Ugostitelja u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Zadra, Jamnicom i Udruženjem Obrtnika Grada Zadra organizira tečaj 1 razine za zvanje sommelijer u razdoblju od 20. do 22. studenoga 2015. godine u Hotelu Kolovare s početkom u 10.00 sati. Na tečaju će nazočiti cijenjeni predavači, gospoda Franjo Francen i Darko Lugarić, ujedno državni prvak 2014. za kontinentalni dio Hrvatske.

Svrha i cilj tečaja je usavršavanje znanja i vještine osoblja, a time i podizanja razine kvalitete usluga na viši nivo dodatnom edukacijom.

Projekt Udruge Zadarskih Ugostitelja i Hrvatskog Sommelier Club predstavlja početak dugoročne suradnje, koju planiramo provoditi i narednih godina kako bi naš Grad u budućnosti imao školovani kadar u većini Hotela i restorana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...