Djed Mraz uveselio male Virane

Puno veselja, pa malo pjesme i recitacije, pa opet puno radosti s Djedom Mrazom na fotografiranju i, naravno, podjeli poklona.

Ribice, Ježići i Gardelini, njih 70 iz Dječjeg vrtića „Smješko“ sa svojim tetama i ravnateljicom Jagodom Radović, zabavili su se i unijeli sunce na pun Trg svetog Jurja.

Svi su se radovali i s roditeljima vrtićke djece „Smješka“ uživali u tradicionalnoj predstavi te bojanju lica, a bilo je i malo protesta zbog nepoznatog bjelobradog veseljaka, pa čak i po koja suzica, ali najviše smijeha kada se jedna Lea nikako nije mogla odvojiti od mikrofona.

Pozdravnu riječ održao je načelnik Općine Vir Kristijan Kapović zahvalivši se djelatnicama „Smješka“ i virskim mališanima na trudu i za obilje radosti kojom svake godine darivaju stanovnike Vira.

Predstavu i podjelu poklona za djecu organizirao je u ponedjeljak u jutarnjim satima virski vrtić „Smješko“ uz logističku podršku općinskog poduzeća „Vir turizam“ i pokroviteljstvo Općine Vir.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...