Prema najnovijim glasinama koje dolaze iz Kine

Dogodine stiže i 15-inčni MacBook Air?

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Iz kineskih medija stiže informacija, zapravo glasina kako Apple za WWDC 2016 događaj priprema par iznenađenja. Tada će Apple navodno pored novog 13-inčnog modela MacBook Air prijenosnika predstaviti još jedan – 15-inčni.

Kineski mediji u ovom trenutku ne nude nikakve detaljne specifikacije već samo navode kako će oba modela pogoniti Intelovi 14nm Skylake procesori. O kojem se točno modelu procesora radi, izvori u ovom trenutku ne navode.

Novi MacBook Air modeli bi trebali stići u još tanjem, a samim time i još lakšem kućištu. Kao materijal za izradu kućišta i ovaj put će biti odabran aluminij. Nadalje šuška se kako će predstavljanjem 15-inčnog MacBook Aira Apple povući 11-inčni model.

Razloga za povlačenje 11-inčnog Aira ima barem dva – nedavno smo imali prilike vidjeti novi MacBook koji je stigao s 12-inčnim zaslonom te iPad Pro koji ima zaslon od 12,9-inča. Stoga se 11-inčni MacBook Air čini kao višak.

Naravno, treba imati na umu kako su ovo tek vrlo rane glasine, koje se na kraju mogu, ali i ne moraju ostvariti. Stoga sve gore navedeno prihvatite sa zadrškom.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar