Final four vaterpolo Kupa Hrvatske na Višnjiku

Na Zatvorenom bazenskom plivalištu Višnjik, ovaj će se vikend od petka 4. prosinca do nedjelje 6. prosinca održati Final four vaterpolo Kupa Hrvatske za 2015. godinu. U kategoriji seniorki nastupiti će Mladost, Viktorija, Suzuki Bura i Primorje, a u kategoriji seniora Jug, Primorje, Jadran i Mornar.

Seniorke će svoje polufinalne utakmice odigrati u petak 4. prosinca, prva polufinalna utakmica igra se u 17.00 sati i susrest će se Mladost i Viktorija, a drugo polufinale je zakazano za 18.00 sati i 30 minuta. Na obje utakmice ulaz je slobodan.

U subotu je na rasporedu finale za seniorke, koje će se održati u 14.00 sati, a nakon toga slijede polufinalni susreti za seniore, u 16.00 sati prvo polufinale između Juga i Jadrana te u 18.00 sati drugi polufinalni susret između Primorja i Mornara.

Finalna utakmica za seniore odigrati će se u nedjelju, 6. prosinca u 16 sati i 15 minuta.

U petak je ulaz slobodan, a u subotu i nedjelju ulaznice se naplaćuju po cijeni od 30 kuna. Dio ulaznica osiguran je za navijače iz Splita, Rijeke i Dubrovnika tako da svi zainteresirani za ovu završnicu Kupa Hrvatske u vaterpolu koje se održava na Zadarskom Višnjiku, požure i svoje karte kupe na recepciji plivališta već od danas.

Vaterpolo kup Hrvatske 2015

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...