Gađao mačku papučom, pao s balkona i umro

U Općoj bolnici Zadar na tragičan i bizaran način preminuo je dugogodišnji profesor hrvatskog jezika i pedagog Pomorske škole, čije tijelo nije izdržalo posljedice pada s pet metara visokog balkona.

Ovaj tragičan događaj dogodio se u Ulici Fausta Vrančića na Brodarici kada je 67-godišnji profesor gađao mačku papučom, nagnuo se vidjeti gdje je ista pala, okliznuo se i pao na beton.

67-godišnjak je pri padu zadobio teške tjelesne ozljede te je hitno prevezen u OB Zadar. Tamo je utvrđeno kako je slomio kuk i dva rebra, što samo po sebi nije opasno za život, no stanje mu se ubrzo zakompliciralo te je preminuo nakon nekoliko sati od posljedica unutarnjeg krvarenja.

Susjeda je čula tup udarac i zapomaganje. Kad je pogledala što se dogodilo, šokirala se i odmah me je pozvala. Dotrčao sam do njega i tada je još bio pri svijesti, te mi je rekao da je gađao mačku. Išao je vidjeti gdje mu je pala papuča, pa se nagnuo i pao. Odmah smo nazvali Hitnu pomoć i tada je izgledalo da će sve biti u redu jer njegove ozljede nisu bile opasne za život. Međutim, dogodilo se ono najstrašnije, izjavio je za jedan regionalni list susjed pokojnog profesora.

67-godišnjakovi kolege također su bili šokirani smrću profesora koji je u školi bio omiljen te je tamo radio dugi niz godina, sve do umirovljenja.

– Bio je čudo od profesora, a posebno je bio poznat po brzom rješavanju problema. Odličan čovjek, a učenici su ga obožavali, izjavio je jedan od djelatnika Pomorske škole.

Sličan događaj dogodio se nedavno i na Smiljevcu, a 58-godišnjak koji je tamo pao s balkona na sreću se uspješno oporavlja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...