Novi ured Čistoća će otvoriti na Poluotoku

Radi veće bliskosti s krajnjim korisnicima, zadarska Čistoća otvoriti će uskoro novi ured na području Poluotoka i to u ulici Federica Grisogona. Građani će u uredu moći plaćati svoje račune, preuzimati vrećice za papir i polimere, podnositi reklamacije, ali i informirati se o radu te komunalne tvrtke.

Vesna Đili iz Čistoće kazala je kako je odluka o otvaranju novog ureda donesena radi toga što su iz tvrtke shvatili kako se trebaju više približiti korisnicima, a Poluotok je, ustvrdila je, i dalje centar Zadra.

Đili vjeruje kako će brojnim građanima biti praktičnije doći na Poluotok, umjesto u središnjicu komunalne tvrtke Čistoća na Višnjiku. Ovo se odnosi i na otočane kojima se na ovaj način značajno približavaju sve usluge tvrtke.

Otvorenje novog ureda Čistoće očekuje se tijekom ovoga mjeseca, a on će raditi svakoga dana od ponedjeljka do subote.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...