Olujna bura zatvorila Maslenički most, Paški otvoren za osobna vozila!

Zbog olujne bure za sav promet je zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Posedarje i Sveti Rok.

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) i Paški most.

Na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s kampprikolicama, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupinu vozila).

Kolnici su mokri i skliski mjestimice u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na riječkoj obilaznici, zbog ulegnuća asfaltnog zastora na ulazu u tunel Škurinje 2, u smjeru Zagreba, od 22. +500 km do 23. +200 km vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, dok je na čvoru Orehovica za sav je promet zatvoren izlazni krak za Sušak.

Na autocesti A1 na čvoru Vrpolje kroz sam čvor vozi se dvosmjerno, na čvoru Sveti Rok uz privremenu regulaciju prometa na silaznom kraku iz smjera Zagreba prema naplatnim postajama Sveti Rok.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...