KUHARICA BY PAŠTA&SVAŠTA

Pašta i bakalar u škartocu by Pašta&svašta

Agencija ZARAPIX
Tamni način

Pašta&svašta kuharica

Ovaj tjedan u restoranu Pašta&svašta spremili su nam paštu i bakalar u škartocu.

Potrebni sastojci

  • 80 g domaće tjestenine,
  • 80 g svježeg bakalara
  • kapula, češnjak, par maslina
  • list lovora, grancica ruzmarina
  • par listova svježeg bosiljka
  • 1 dcl maslinovog ulja

Bakalar u škartocu

Postupak pripreme

  1. Zagrijemo pećnicu na 100°C,
  2. u papir za pečenje stavimo svježu tjesteninu, svježi bakalar, ruzmarin, masline, lovorov list, malo bijelog vina, svježeg bosiljka i maslinovog ulja, sol, papar,
  3. vrhove papira za pečenje spojimo i zavežemo,
  4. stavimo u pećnicu i pečemo na pari 15 min.

Dobar tek, želi vam Pašta&svašta!

Ostavi komentar koristeći Facebook