Polnoćku u katedrali predvodi zadarski nadbiskup Puljić

Iz Zadarske nadbiskupije donose niz obavijesti i najava vezano uz predstojeće božićne blagdane, a odvje ih prenosimo u cijelosti:

1.Misu Polnoćku na Badnjak u četvrtak 24. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru u 24,00 sata predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

2. Svečano misno slavlje na svetkovinu Rođenja Gospodinova, Božić, u petak 25. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

3. Na blagdan sv. Stjepana prvomučenika, u subotu 26. prosinca, u crkvi sv. Šime u Zadru svečano misno slavlje s početkom u 18 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

4. Tradicionalni božićni koncert u katedrali sv. Stošije u Zadru održava se u nedjelju 27. prosinca s početkom u 19 sati.

5. Misu zahvalnicu sa svečanim “Tebe Boga hvalimo” za proteklu građansku godinu u četvrtak 31. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 18 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

6. Svečano misno slavlje na svetkovinu Svete Bogorodice Marije i Svjetski dan mira u petak 1. siječnja u katedrali sv. Stošije u Zadru u 11 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

7. Na svetkovinu Bogojavljenja u srijedu 6. siječnja svečano misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić. Taj dan je ujedno i početak Devetnice za svetkovinu svete Stošije, zaštitnice zadarske nadbiskupije.

Toga dana u crkvi sv. Frane u Zadru održat će se tradicionalni božićni koncert klapa s početkom u 19 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...