Cestitka_Uskrs

Pronašli arsenal oružja i usred noći aktivirali ručnu bombu!

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje  nad trojicom muškaraca u dobi od 18, 19 i 44 godine koje se sumnjiči za nedozvoljeno držanje oružja i općeopasnu radnju, priopćili su  iz zadarske policije.

Opasna igra oružjem koja je vrlo lako mogla završiti i kobno, odvila se u noći s nedjelje na ponedjeljak u Galovcu, kada je 19- godišnjak na otvorenom prostoru aktivirao ručnu bombu. U eksploziji nitko nije ozlijeđen niti je pričinjena materijalna šteta.

No, tu još uvijek nije kraj. Tragajući za odgovorom odakle dečkima oružje, policija je u pretrazi gospodarske zgrade u vlasništvu 44-godišnjaka pronašla dvije puške, tri ručne bombe i 200 komada streljiva.

Kako smo doznali od upućenih ljudi iz okolice, 18-godišnjak je u štali pronašao očev iz rata zaostali arsenal oružja pa se zajedno sa svojim prezimenjakom odlučio malo “poigrati”. 19-godišnjak je, kako smo već naveli, bio taj koji je aktivirao bombu. Srećom, učinio je to na otvorenom prostoru gdje nije bilo ljudi, a još većom srećom momci nisu ozlijedili ni sami sebe.

Kriminalističko istraživanje još uvijek je u tijeku, no sasvim je izvjesno da će završiti kaznenom prijavom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...