Sutra će se gradom prošetati Jader i Idassa

Zaplovite s nama, kamenim brodom, kroz romantičnu šetnju, ulicama i trgovima Zadra, kroz koje će vas provesti Jader i Idassa, pozivaju vas iz Zadarske županije, Grada Zadra, Turističke zajednice Grada Zadra i Narodnog muzeja Zadar.

Ova kazališna predstava u pokretu, bezvremenska je ljubavna saga o gradu, kroz koju se isprepliće niz povijesnih zanimljivosti. Postanite i Vi dio romantičnog Zadra, u originalnoj šetnji kroz prostor i vrijeme, koju Vam darujemo u ove blagdanske dane. Pridružite se Idassi (Gabrijela Meštrović-Maštuko) i Jaderu (Dragan Veselić), koje će pjesmom i gitarom pratiti Šime Ivčić.

Autorica projekta je Ana Dobrović, a organizator Narodni muzej Zadar.

Premijera “Povijesnog đira po gradu” održala se 23. prosinca 2013. godine u sklopu manifestacije Đir po gradu u organizaciji Narodnog muzeja Zadar, točno prije dvije godine. Ove godine “Povijesni đir po gradu” započinje u 11:30  na Narodnom trgu, a u 12 će biti na Trgu Petra Zoranića.

– Ako želite ovu romantičnu priču o Zadru zadržati u trajnoj uspomeni, ili je u ovim blagdanskim danima darovati obitelji, prijateljima, poslovnim partnerima, knjigu “Spomenar Za dar – Plovidba kamenim brodom”, možete naći u Gradskoj loži, po promotivnoj, blagdanskoj cijeni. Darujte ljubav, uspomene i sjećanja, poručuju organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...