Tradicionalni Božićni sajam u Biogradu

Grad Biograd na moru i njegova Turistička zajednica organiziraju već tradicionalni Božićni sajam koji će se u 2015. godini održavati svake subote od 5. do 19. prosinca s početkom od 18 sati.

Ove godine sajam je smješten na novoj lokaciji, u parku kod autobusnog kolodvora, a upravo će to mjesto održavanja sajma pružiti atraktivan izgled, frekventnu poziciju i veći prostor svim izlagačima i posjetiteljima.

Radi djece sajam će posjetiti cijela obitelj Djeda Mraza, vilenjaci, gospođice Mraz, a u parku će biti i poni kojeg će djeca moći jahati.

Drugog (12.12.) i trećeg (19.12.) sajamskog dana Djed Mraz će djeci dijeliti šećernu vunu, a kroza sve dane održavanja sajma on će obilovati zabavom – na pozornici će se izmjenjivati razni bendovi, lokalne udruge, dječji vrtić i osnovna škola, biti će preko 30 izlagača na svakom sajmu, dijelit će se palačinke, brudeti, jota, kobasice, kuhano vino, bakalar, pašta-fažol, rižoto, fritule, kroštule, picipaje, a u kućici na sajmu spremat će se i soparnik koji je uvijek atraktivan tradicionalan specijalitet.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...